Tuesday, 18 September 2012

ANTI-VIRUS AUTO-CAD..
ANTI-VIRUS SOFTWARE AUTOCAD..


Baru-baru ni sistem aplikasi AUTO CAD diserang virus vietnam. Sekali terkena abis virus tue bawa  keluar nama-nama kampung. Pastu sistem jadi slow dan tidak boleh digunakan terus. So bagi sapa-sapa yang beru dijangkiti virus ni bolehlah terus guna cara penyelesaian bagi menghalang virus AUTO CAD ini melular berpanjangan.Anda tidak perlu menunggu lama dan menghantar ke kedai untuk memulihnya.Cara Penyelesaian
 
1. Pergi ke link ini dan download AutoCAD_Anti-Virus_Protection.exeJangan bimbang, fail di atas ini adalah 100% selamat dan bebas dari jangkitan virus.

2. Klik dua kali pada fail AutoCAD_Anti-Virus_Protection.exe yang telah anda muat turun.
3. Buka aplikasi AutoCAD di PC anda dan klik OK pada mesej "24 provinces and municipalities of Cambodia have been protected with anti-virus software" yang ditunjukkan oleh virus sehingga ia hilang.
4. Taip command "ap"
5. Sebuah kotak dialog akan muncul dan pergi ke "C:\AutoCAD_Anti-Virus_Protection\AutoCAD_Anti-Virus.fas" dan klik pada butang "Load" dan kemudian butang "Close".
6. Tunggu sehingga proses pengimbasan oleh aplikasi tersebut selesai dan anda akan lihat mesej "Total infected files were found and removed."
7. Mulakan semula AutoCAD anda dan ia kembali berjalan seperti biasa.

Selamat mencuba.
4 comments:

  1. terbaek ar amir..tq..hilang dh virus tu..tp apa fungsi n kesan virus tu amir eh? bahaya sgt ker risk dia?

    ReplyDelete
  2. thanks yar...

    sangat membantu saya

    :)

    ReplyDelete